Tafels op maat

Maatwerk tafels

Zakelijk

Bent u opzoek naar de ideale tafel voor in uw bedrijfstuin of buitenproject? Het kopen van een nieuwe tafel kan best een hele klus zijn. Zo kunnen veel standaardproducten niet uw smaak zijn, niet het juiste materiaal hebben of niet het juiste formaat hebben. Het is daarom veel makkelijker en fijner om tafels speciaal op maat te laten maken. Dan wordt er geluisterd naar uw wensen over de afmetingen, het materiaal en de kleur. Bestelt u een tafel op maat, dan garanderen wij dat het mooi past in uw in-of-exterieur, zowel qua formaat als qua uitstraling.

Tafel op maat

 • aluminium tafel
 • Picknickset
 • Dé Aluminium Picknicktafel
 • dé aluminium picknicktafel
 • Aluminium dining set - Garden - Grijs
 • Tafels op maat gemaakt
 • Duurzaam en onderhoudsvriendelijk
 • Robuust en sterk
 • Relatief licht van gewicht en dus gemakkelijk te verplaatsen
 • Maatwerk mogelijkheden

Andere producten:

Loungebanken
Tafels
Lounge op maat

Maatwerk tafels voor zakelijke klanten

Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in de meubelbranche en leveren al jaren onder de naam Beauyard exclusieve (tuin)meubelen aan de zakelijke markt. Onze producten zijn zeer geschikt voor binnen en buiten gebruik en zijn flexibel inzetbaar voor meerdere instellingen, zoals horeca, zorginstellingen, openbare recreatieruimtes, hogescholen en universiteiten. 

Waarom kiezen voor een tafel op maat?

Maatwerk meubilair is uniek en persoonlijk. Bij standaard producten duurt het normaal gesproken even voordat je de ideale tafel vindt. Er is vrijwel altijd iets wat net niet klopt, de afmetingen zijn onjuist, de kleur is niet helemaal je favoriet of je had gehoopt dat het ander materiaal zou hebben. Het grote voordeel is dat u als klant de tafels precies kunt laten maken zoals u wilt. U kunt helemaal zelf bepalen hoe het eruit komt te zien. Welke afmetingen het zal hebben, welke kleur, welk materiaal, enzovoort.

Geschikt voor zorginstellingen, horeca, bedrijven, scholen en voor recreatieterreinen.

Wanneer u onze (picknick)tafels toevoegt aan een recreatieterrein, creëert u een uitnodigende plek waar gasten graag tot rust komen om te genieten van de omgeving. Bij een bedrijf, biedt u uw medewerkers en klanten de mogelijkheid om buiten te genieten van hun pauzes in de buitenlucht. Bij zorginstellingen kunnen bezoekers gebruik maken van een terrasruimte terwijl ze dierbaren bezoeken. Zoals u kunt zien zijn onze maatwerk tafels flexibel toe te passen voor vele diverse locaties. Hiernaast zijn onze picknicktafels ook perfect geschikt voor hogescholen, verenigingen van huiseigenaren en appartementencomplexen.

Zakelijk bestellen

Bent u een professioneel inrichter, in/exterieur stylist, hovenier of architect en heeft u interesse in onze betonlook tafels?
Het is bij ons mogelijk om de producten direct online te bestellen. Wilt u toch liever een bezoekje brengen aan onze showroom om onze collectie tafels te bekijken? Dat kan! Onze experts staan altijd voor u klaar om u te voorzien van advies.
Bekijk de links hieronder voor meer informatie:


Info / Offerte aanvragen

Bent u bezig met de invulling van een binnen of buitenruimte? Wij denken graag met u mee.

Info / Offerte aanvraag >

   

  Nieuwsbrief

  BEAUYARD

  Beauyard
  Sprokkelboschstraat 18
  5243 RK Rosmalen
  +31 73 6421764

   BTW: NL 8617.16.796.B01
   KvK:   805.59.573

  info@beauyard.nl

  www.beauyard.nl

  Openingstijden:

    MA:     Op afspraak
    DI:       Op afspraak
    WO:     Op afspraak
    DO:      Op afspraak
    VR:       Op afspraak
  ZA:         Gesloten
  ZO:         Gesloten
   

  Neem contact met ons op. 

  Volg ons: 

  Sitemap: