Lounge op maat

Loungebank op maat leverbaar

Bent u opzoek naar de ideale lounge voor in uw bedrijfstuin of buitenproject? Het kopen van een nieuwe lounge kan best een hele klus zijn. Zo kunnen veel standaardproducten niet uw smaak zijn, niet het juiste materiaal hebben of niet het juiste formaat hebben. Het is daarom veel makkelijker en fijner om loungebanken speciaal op maat te laten maken. Een lounge op maat, in aluminium of polyester composiet , past in uw in-of-exterieur, zowel qua formaat als qua uitstraling.

Maatwerk loungebanken

 • Eiken Loungebank Woods
 • Lounge op maat
 • Maatwerk lounge - Day Lounge - Hardhout
 • Maatwerk lounge - Day loungebank - Hardhout
 • eiken loungebank
 • Lounge op maat gemaakt
 • Maatwerk mogelijkheden
 • Strak design
 • Duurzaam & onderhoudsvriendelijk
 • 365 dagen buiten gebruik.

Andere producten:

Aluminium lounge
Betonlook loungebanken
Dining sets

Maatwerk lounge-elementen voor zakelijke klanten

Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in de meubelbranche en leveren al jaren onder de naam Beauyard exclusieve (tuin)meubelen aan de zakelijke markt. Onze producten zijn zeer geschikt voor binnen en buiten gebruik en zijn flexibel inzetbaar voor meerdere instellingen, zoals horeca, zorginstellingen, openbare recreatieruimtes, hogescholen en universiteiten. 

Waarom kiezen voor een lounge op maat?

Maatwerk meubilair is uniek en persoonlijk. Het kiezen van de ideale lounge is nogal een behoorlijke klus. Het kost erg veel tijd en energie. Bij veel standaard producten is er vrijwel altijd iets wat net niet klopt: de afmetingen zijn onjuist, de kleur is niet helemaal uw favoriet of u had gehoopt dat het van een ander materiaal zou zijn gemaakt. Het grote voordeel van maatwerk meubels is dat u als klant de loungebanken-en-sets precies kunt laten maken zoals u wilt. U kunt helemaal zelf bepalen hoe het eruit komt te zien. Welke afmetingen het zal hebben, welke kleur, welk materiaal, enzovoort. Bovendien staan wij altijd voor u klaar om u te helpen met het maken van uw ideale, gepersonaliseerde loungeset of loungebank.

Modulaire lounge elementen

Bent u op zoek naar een los element maar heeft u geen behoefte om een volledige set aan te schaffen? Dat kan ook! De meeste loungesets zijn modulair en losse elementen zijn ook leverbaar. U kunt zelf een opstelling maken of een los element toevoegen aan uw inrichting. Het is ook mogelijk om loungesets, loungebanken en losse elementen op maat te laten maken. Zo helpen wij u met het personaliseren van uw professionele binnen of buiten inrichting.

Zakelijk bestellen

Bent U een professioneel inrichter, in/exterieur stylist, hovenier of architect en heeft u interesse in onze producten?
Het is bij ons mogelijk om de producten direct online te bestellen. Wilt u toch liever een bezoekje brengen aan onze showroom om onze collectie te bekijken? Dat kan! Onze experts staan altijd voor u klaar om u te voorzien van advies.
Bekijk de links hieronder voor meer informatie:


Info / Offerte aanvragen

Bent u bezig met de invulling van een binnen of buitenruimte? Wij denken graag met u mee.

Info / Offerte aanvraag >

   

  Nieuwsbrief

  BEAUYARD

  Beauyard
  Sprokkelboschstraat 18
  5243 RK Rosmalen
  +31 73 6421764

   BTW: NL 8617.16.796.B01
   KvK:   805.59.573

  info@beauyard.nl

  www.beauyard.nl

  Openingstijden:

    MA:     Op afspraak
    DI:       Op afspraak
    WO:     Op afspraak
    DO:      Op afspraak
    VR:       Op afspraak
  ZA:         Gesloten
  ZO:         Gesloten
   

  Neem contact met ons op. 

  Volg ons: 

  Sitemap: